GEKO KARLOTTA PLUS

intelligenta lösningar för byggpraxis,

isolering ock högeffektiv isoleringsmaskin


KARLOTTA Plus


den kompakta tilläggsmodulen för isoleringsblåsmaskiner för bearbetning av träfiber- och cellulosablåsningsisolering.


Innovativ fiberbearbetning


Den patenterade GEKO-fiberprocessen löser upp alla materialklumpar som inte bryts upp av blåsmaskinen och säkerställer ett homogent och sedimenterat resultat tack vare optimal fiberning av isoleringsmaterialet. Detta förbättrar avvecklingssäkerheten med minskad materialförbrukning.


Ytterligare fläktkraft för blåsmaskiner


KARLOTTA Plus är utrustad med två kraftfulla fläktar och erbjuder ytterligare transportkapacitet för att bearbeta träfiber och cellulosaisolerande material säkert och pålitligt. Detta gör det möjligt att uppnå utmärkta, homogena blåseresultat. Idealisk för säker bearbetning av inblåsningsisolering av träfiber.


Minskad materialförbrukning


KARLOTTA Plus minskar materialförbrukningen genom ytterligare upplösning av isoleringsklumpar och den extrema fibern av isoleringsfibrerna. Denna effekt är starkare, desto mer kompakt fylls isoleringsmaterialet i blåsmaskinen.


Förbättrad avvecklingssäkerhet


Avskiljningssäkerheten för ett isoleringsmaterial beror avgörande på fiberiseringen av isoleringsmaterialet och blåstätheten. Med KARLOTTA Plus är isoleringsfibrerna extremt fläckiga, så att de sammanflätas starkt. KARLOTTA Plus säkerställer således ett homogent och avvecklat resultat.


Kompatibilitet


Karlotta Plus kan användas med de vanliga blåsmaskinerna. Karlotta Plus slipas i transportörslangen nära blåsmaskinen och kan styras med master-slavkontroll eller manuellt.


Tekniska specifikationer:


Mått: bredd 32 cm, höjd 42 cm, längd 70 cm

Vikt: ca. 45 kg

Strömanslutning: 230 volt, 16 ampere

Diameterinlopp / utlopp: 76 mm* Genomströmning beror på materialet, testat med cellulosa med påsvikter på ca. 180 kg / cbm. Prestandavärden och vikt beror på den valda varianten. Med förbehåll för tekniska förändringar och vidareutveckling.